ودى سهلة اوى
أول حاجة المقادير
علبة جيلى فراولة
باكو كريم شانتى
وكوباية فراولة
الطريقة
نغلى كوب ميه وبعدين ندوب فيه علبة الجيلى ونسيبه يبرد براحته
وبعدين نهرس الفراولة بالشوكة لحد ما تبقى مهروسة خالص وممكن نحطلها واحنا بنهرسها معلقة سكر بودرة
وبعدين نعمل الكريم شانتى بعد كده نضيف الفراولة علة الجيلى ونحطهم على الكريم شانتى ونقلب بس بالراحة لحد ما الخليط يبقى متجانس وبعدين نفضيهم فى كاسات وندخلهم الفريزر حوالى نص ساعة أو لحد ما يجمد
وبالهنا والشفا
أه على فكرة ممكن تعملوا بطعم تانى يعنى تجيبوا جيلى بالطعم اللى تحبوه وتستخدموا الفاكهة بتاعته.